fbpx

Zelf stomen - voel de connectie met jezelf

baarmoederkruiden

Vaginaal stomen in je eigen vertrouwde omgeving.

Je wil genieten van de voordelen van vaginaal stomen maar ziet het om de een of andere reden (nog) niet zitten om hiervoor een stoomsessie te boeken in één van onze praktijkruimtes. 

Ik begrijp het wel én net daarom is er deze optie. Je boekt een afspraak in en we stemmen per mail OF met een online gesprek het intake formulier af. Op basis daarvan krijg je het juiste stoomadvies én gebruik je de juiste kruiden voor de klachten die jij wil ondersteunen. 

stomen

Een stoomprogramma op maat

Tegenwoordig kan je overal op het internet kruiden terugvinden waarmee je aan de slag kan gaan om te stomen. Maar is het wel een goede combinatie voor jouw lichaam? 

Heb jij al eerder gestoomd? Heb je andere klachten? Hoe zit je in je vel? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het uitkiezen van jouw stoomkruiden. 

Hoe ziet een adviesgesprek er uit?

Jij boekt jouw afspraak en geeft aan of je graag via mail of telefonisch contact wil.

Ik bel jou op (of mail jou de lijst) en we overlopen samen enkele belangrijke punten. Daarna werk ik voor jou een concreet stoomprogramma uit. Jij ontvangt dat programma mét bijhorende kruiden. En voilà je kan zelf aan de slag en het stomen kan beginnen. 

adviesgesprek

Yess, ik boek hier zodat ik mijn eigen stoomprogramma in handen heb.

Liever onder begeleiding terug in connectie met jezelf?