fbpx

Webshop - Yoni steam

Welkom in de webshop van yoni steam.be, ik ben Evelien & vanuit mijn persoonlijke kennis in de kruidenwereld, herboristerie heb ik me verder verdiept in de kruiden die goed zijn ter ondersteuning van jouw lichaam, lieve vrouw. 

In de winkel kan je stoomkruiden terugvinden per doel. Denk aan, menstruatie, cyclus die uit evenwicht is, stoomkruiden voor na de bevalling, bij de menopauze, na een infectie,… 

Heb je graag advies? Ben je niet echt zeker? Dat kan en is helemaal ok. Ik geef jou de mogelijkheid om voor jou een stoomplan op maat uit te werken. Daarbij bespreken we jouw doelstelling én krijg jij een stoomplan op maat uitgewerkt. Dit hangt samen met je cyclus en wensen. 

Omdat ik graag ga voor een totaal beleving bied ik jou ook graag edelstenen én zelfzorgproducten aan. Op deze manier kan je bij jou thuis ook een heerlijk plekje voor jezelf creëren. 

Aarzel niet om me te contacteren, 

warme groet, 
Evelien