fbpx

Waar kan je stomen?

stoomseat

Mijn doel is om de totale stoombeleving zo goed mogelijk bij jou over te brengen én net daarom bekijk ik elke optie om samen te werken met dames die een prachtige locatie willen delen. Op deze manier is de afstand voor jou niet te ver én kom jij in een ontspannen setting terecht waar je een nog betere stoomsessie ervaart. 

Alle locaties op een rijtje

Oost- Vlaanderen

  • Moerbeke: We werken op dit moment aan onze eigen vaste praktijklocatie in het mooie Moerbeke. De praktijk is gelegen dicht bij het Heidebos zodat je voor of na een stoomsessie nog kan connecteren met moeder natuur. 
    Opening voorzien: Eind oktober 2023.

  • Sinaai: In het mooie Waaslandse Sinaai heb je osteopate Celine Stevens van Studio Still. Voorlopig nog niet op vaste basis  maar als jij dat graag hebt kunnen we wel enkele agenda’s samen gooien. 🙂
  • Sint Niklaas: De Pop Up locatie is gesloten vanaf 1 juli’23.  

Antwerpen

  • Locatie aan het Rivierenhof & Sterckshof kasteel: Datum volgens interesse, schrijf je in op de nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer er een nieuw moment komt. 

Limburg: –

Vlaams- Brabant: –

West – Vlaanderen: –

__________________________________________________________

Weet jij nog een prachtige locatie? Heb je zelf zin in een samenwerking? Zend me dan een mailtje of bel me gerust even op. Ik kijk er alvast heel erg naar uit om met nog meer gelijkgestemden te connecteren.

Liefs, Evelien

Ik wil op de hoogte blijven.