fbpx

Reserveer hier jouw moment van ontspanning

Je hebt de keuze uit 5 verschillende formules. Laten we ze even toelichten hieronder:

Om je reservering te bevestigen, kun je gebruik maken van onze handige online kalender en deze afronden met een betaling aan het einde van het proces.

Mocht het niet lukken om je reservering succesvol af te ronden, maak je dan geen zorgen. Neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon, en we zullen je afspraak voor je regelen. Op locatie kun je gemakkelijk betalen, zowel contant als via Payconiq.

Altijd voor je klaar om te helpen, dus aarzel niet om contact op te nemen. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!

 • Steam Wisdom Guidance (€50):

  In deze online sessie bespreek ik met jou het stoomplan. Op deze manier kan jij onder deskundige begeleiding en met zekerheid van wijsheid en kennis zelfstandig aan de slag na ons gesprek. Na dit gesprek krijg jij jouw eigen stoomplan per mail. Ook verzend ik jou stoomkruiden die bij jouw behoefte passen.

 • Harmony Yoni Steam (€60):

  Balans, vrouwelijke gezondheid & de zorg voor jouw yoni staan hier centraal.

  In deze stoomsessie zit een intakegesprek, kruideninfusie en jouw stoombehandeling. Je kiest deze optie als je geen nood hebt aan een extra rustmoment en wanneer je zuiver komt stomen. Let wel op; deze optie raad ik niet aan voor een 1e afspraak.

 • Serenity Sound Flow (€80)
  Rust, helende energie en resonantie van klanken. Dat is waar deze Serenity Sound Flow voor staat.

  In deze sessie zit een intake met een heerlijke tas kruideninfusie, relaxatie sessie op basis van Reiki en klankschalen. Je gaat hierna opgeladen naar huis.

 • Goddess Vibes Healing – All In (€95)

  Goddelijke vrouwelijke energie, positieve trillingen van klankschalen en een stimulans naar welzijn.
  Dat is wat centraal staat in deze all-in Yoni steam sessie.

  Ik maak gebruik van klankschalen, de beste kruidensamenstellingen en jij hebt de ruimte om terug in jouw kracht te komen, jouw energie terug te voelen stromen door de ondersteuning van Reiki.

 • Harmony Resonantie Session (€16)
  In deze groepssessie kom je genieten van een klankbad. We ontdekken samen de kracht van harmonieuze resonantie, geleid door de kalmerende klanken van verschillende instrumenten en geluidsgolven. Laat de muziek je leiden naar een diepe staat van ontspanning en breng je geest, lichaam en ziel in evenwicht.

  We sluiten deze sessie af met een heerlijke tas kruideninfusie & er is ruimte om jouw ervaring te delen. Uiteraard is dit geen verplichting. 

  Deze sessie is met maximaal 5 personen en duurt ongeveer 90 minuten. 

Alle afspraken gaan door in onze praktijk te Moerbeke Waas, Terwestvaart 11. Is dit een eindje rijden voor jou? De praktijk is gelegen vlakbij het prachtige Heidebos. Plan gerust voor of na jouw afspraak nog wat tijd tijd in om te vertragen en connecteren met de natuur.

Hieronder kan je per formule een moment uitkiezen & reserveren. 

Ik ont-moet jou graag. 

Liefs, Evelien

Toch nog twijfels over yoni steamen? Bekijk hier waar yoni steamen goed voor is.