fbpx

Over baarmoederkruiden - yoni steam

Evelien

Hey, Evelien hier! 

Al een tiental jaar geleden kwam ik in aanraking met ‘alternatieve’ therapieën en ging ik samen met ‘mijn’ reiki-healer aan de slag om te werken aan mezelf. Ik begon interesse te krijgen in het spirituele en ging mij hier verder in verdiepen. 

Toen ik in 2016 te horen kreeg dat mijn lichaam niet sterk genoeg zou zijn om zelf zwanger te raken schrok ik. 
Hier zou ik me niet zomaar bij neerleggen. Ik smeet alles over de boeg en ging aan de slag, aanpassing in voeding en leven waren de eerste ‘drastische stappen’. Ook mezelf verdiepen in seksualiteit kwam hieruit verder. Ik kende mijn cyclus, hoe onregelmatig ook, als de beste en langzamerhand kwam er regelmaat en herkenning. 

Dat er te weinig gesproken wordt over de hormoonhuishouding en dat er zoveel rommel is dat deze omzeep helpt is maar lichtjes uitgedrukt. Hier moet nog steeds veel meer over gebabbeld worden, het zou de oplossing zijn voor velen van ons. 

Of ik uiteindelijk zwanger werd? Ik hoor het jou al denken. Jawel hoor, niet 1, 2 maar 3 flinke jongens kwamen ter wereld. En dat in relatief korte tijd. 🙂 De zwangerschappen én de reis hiernaar toe gaven me opnieuw een reden om verder op zoek te gaan naar een techniek die me hielp om terug in evenwicht te komen. 

Het stomen begon en al snel merkte ik de positieve gevolgen. De verbinding met mezelf versterkte, menstruatieklachten namen af, waarom deed ik dit niet eerder? Waarom kent niet iedereen de voordelen van het stomen? 

Dit alles zorgt dat mijn missie duidelijk is; ik wil jou leren om terug in je kracht te komen, om terug feeling met jezelf te hebben, het vaginaal stomen met alle voordelen, bekend maken én vooral heel veel taboe over ons bekkengebied de wereld uit helpen. 

Kom jij ook een keertje langs?

Ben je al overtuigd?

Boek nu!

Je hebt er sowieso geen spijt van. Ik beloof het jou.

Boek hieronder of bekijk eerst nog even de voordelen van een stoomsessie.  

Liefs, Evelien