fbpx

Klankhealing - groep

Harmony Resonantie Session

Laat je meevoeren op een reis van innerlijke rust en harmonie tijdens onze betoverende Harmony Resonantie Session.
Deze klankhealing sessie is een uitnodiging om de drukte van het dagelijks leven achter je te laten en jezelf onder te dompelen in een oase van serene klanken, rustgevende geuren en positieve energie.

klankhealing: Wat kan je verwachten?

In deze sessie zullen we samen de kracht van harmonieuze resonantie verkennen, geleid door de kalmerende klanken van verschillende instrumenten en geluidsgolven. Laat de muziek je leiden naar een diepe staat van ontspanning en breng je geest, lichaam en ziel in evenwicht.

Een groepssessie gaat door met maximaal 4 deelnemers. Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten en we sluiten een klankbad af met een warme kop kruideninfusie en de mogelijkheid om je ervaringen te delen of te reflecteren. 

Harmony Resonantie Session
klankhealing

Voor wie is dit evenement?

Iedereen die verlangt naar een moment van rust en/of verbinding is van harte welkom. Of je nu een doorwinterde klankliefhebber bent of voor het eerst deze reis begint, Harmony Resonantie Session biedt jou ruimte waarin je jezelf kunt vinden en versterken.

Deelnemen

Plaatsen & data zijn beperkt, je reserveert jouw plaats door je in te schrijven via de kalender. Voor jouw deelname vraag ik €19. Je krijgt hiervoor een soundhealing in groep, een tas kruideninfusie én tijd & ruimte om nog even te reflecteren. 

DATA 2024: 
8 februari
22 februari
10 maart 
25 maart
21 april
7 mei
20 mei 
4 juni 
19 juni

klankhealing

Wat als een groepssessie toch niks voor jou is?

Dan is een Serenity Sound Flow misschien iets voor jou? Een 1 op 1 sessie waarbij jij eerst de ruimte krijgt om jouw verhaal te doen in een intake gesprek en waarbij jij daarna mag wegdromen op de tafel terwijl je de helende kracht van reiki ontvangt én 

Een 1 op 1 sessie waarbij Rust, helende energie en resonantie van klanken centraal staan.  

In deze sessie zit een intake met een heerlijke tas kruideninfusie, relaxatie sessie op basis van Reiki en klankschalen. Je gaat hierna opgeladen naar huis.

Wist je dat.....

  • ik ook op kindermaat soundhealings geef? Deze vallen onder “klanken en kids” als je HIER klikt kom je op de website voor meer info.